Πρόγραμμα συνεργατών

Ανακαλύψτε μια προνομιακή συνεργασία με την 1xBet και ανοίξτε έναν κόσμο κερδών χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσετε ένα προσωπικό στοίχημα. Η ποικιλία επιλογών και η συνεχής υποστήριξη ανοίγουν ελκυστικές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Το πρόγραμμα συνεργατών 1xBet ανοίγει μια μοναδική ευκαιρία για κέρδος από τα αθλητικά στοιχήματα χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε στοιχήματα προσωπικά. Προσφέρουμε ευέλικτους όρους συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων CPA, RevShare και υβριδικών, δίνοντας στους συνεργάτες την ελευθερία να επιλέξουν την ιδανική επιλογή για αυτούς. Με μια μεγάλη γκάμα αθλητικών εκδηλώσεων, υψηλές αποδόσεις και ποιοτική εξυπηρέτηση, η προσέλκυση νέων πελατών γίνεται ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα.

Επιλογές Συνεργασίας

Πώς να γίνετε συνεργάτης

Για να ξεκινήσετε να εργάζεστε με το πρόγραμμα συνεργατών 1xBet, πρέπει να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία εγγραφής. Ακολουθούν τα βήματα:

Πληρωμές

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη για την προηγούμενη εβδομάδα, εφόσον το ποσό κέρδους υπερβαίνει τα 27 ευρώ. Ωστόσο, η πληρωμή μπορεί να καθυστερήσει έως και δύο μήνες λόγω τεχνικών προβλημάτων ή αναγκαίας επιπλέον επαλήθευσης του συνεργάτη και των πηγών τροφοδότησης της κίνησης.

Καθαρά έσοδα που παράγονταιΠοσοστό προμήθειας
Up to €1,50025%
€1,501 – €3,00030%
€3,001 – €10,00035%
€10,001 – €20,00040%

Υποστήριξη από το 1xBet

Η υπηρεσία υποστήριξης του 1xBet είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει τους συνεργάτες να επιλύσουν οποιοδήποτε ζήτημα, είτε πρόκειται για τεχνικά προβλήματα, ερωτήσεις σχετικά με τις πληρωμές ή συμβουλές μάρκετινγκ. Οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο και έτοιμοι να παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, το 1xBet προσφέρει μια εκτενή βάση δεδομένων όπου οι συνεργάτες μπορούν να βρουν απαντήσεις σε πολλές συχνές ερωτήσεις, επιταχύνοντας τη διαδικασία εξεύρεσης λύσεων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω email, τηλεφωνικής κλήσης ή χρησιμοποιώντας το chat στην ιστοσελίδα, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση.

Συμπέρασμα

Το πρόγραμμα συνεργατών 1xBet προσφέρει ελκυστικούς όρους για κέρδος στα αθλητικά στοιχήματα, ποικιλία μοντέλων συνεργασίας και ένα βολικό διεπαφή για τους συνεργάτες. Με την επαγγελματική υποστήριξη, οι συνεργάτες μπορούν να επικεντρωθούν στην προώθηση και την αύξηση των εσόδων τους.

Γίνετε μέρος του προγράμματος για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες κέρδους και να ενταχθείτε στις κορυφαίες προγράμματα συνεργατών στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων. Ξεκινήστε σήμερα για να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες επιτυχίας και επαγγελματικής ανάπτυξης στο 1xBet.

Modal top text
Modal bottom text
Modal button text
modal-decor
Rating:
5/5
Μπόνους+120% στην πρώτη κατάθεση!


© 2024 Citytagapp.com Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Θυμηθείτε να παίξετε με υπευθυνότητα. 18+